JUBILEUMSSHOWEN

JubileumsshowenLabel: Sonet / Universal
Utgivningsdatum: 2003-11-19
Utgivningsland: Sverige

20 år efter det explosiva genombrottet med Främling i Melodifestivalen 1983 är Carola en av de klarast lysande stjärnorna på den svenska artisthimlen. Tonårstjejen som lyckades få en hel befolkning att sitta som klistrade framför TV-rutan, energiknippet som vann Eurovision Song Contest med Fångad av en stormvind, musikaldrottningen i The Sound of Music, pop- och gospelartisten, den finstämda vissångerskan – under sin mångsidiga resa genom sångkarriären har Carola ständigt haft en plats i den svenska publikens hjärtan.

Den 12 maj 2003 firade Carola sina två decennier som en av Sveriges mest populära artister med en glittrande och generös jubileumsshow på Cirkus i Stockholm, där hon under en och samma kväll visade upp hela sin artistiska bredd. Främling, Tommy tycker om mig, Hunger, The runaway, Mitt i ett äventyr, Fångad av en stormvind, I Believe in love och När löven faller – när Carola firar sina 20 år i rampljuset bjuder hon på hela långa raden av hits, ibland i överraskande tolkningar.

Carolas kväll på Cirkus har tidigare visats på TV i en förkortad version. Här presenteras nu den fullständiga showen, med tidigare ej visat material. Njut av pärlbandet av hitlåtar, bländas av den färgsprakande scenshowen, lev dig in i samspelet mellan Carola och den jublande publiken – upplev Carola – Jubileumsshowen!

01. Säg mig var du står
02. My show
03. Ännu en dag
04. Mickey
05. Mitt i ett äventyr
06. Krokodilbarnets klagan
07. If I can dream
08. Fushigi na hitomi
09. All the reasons to live
10. Modersvingen
11. Jag vill alltid älska
12. Så länge jag lever
13. You + me
14. Oh happy day
15. Gloria
16. The light
17. Fångad av en stormvind
18. När löven faller
19. I believe in love
20. Främling
21. My tribute